Varm potatissallad med korv

Med färdigkokt potatis i kylen är rätten klar på på en kvart.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 10 potatisar - kokta, kalla (ca 800 g)
  • 2 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 1 rödlök
  • 2 msk kapris - (+ 1 msk spad)
  • 2 msk dill - hackad
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 8 korvar - (max 10 % fett)

Gör så här

  1. Skär potatisen i bitar. Stek den gyllenbrun på medelstark värme i oljan ca 10 min. Salta och peppra.

  2. Skala och strimla löken. Blanda lök, kapris, kaprisspad, dill och vinäger i en skål. Skeda dressingen över potatisen i pannan.

  3. Grilla eller koka korven och servera tillsammans med potatissalladen. Tips: Det är också gott att servera salladen med lite kryddiga korvar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!