Varm potatissallad med korv
Med färdigkokt potatis i kylen är rätten klar på på en kvart.
Ingredienser
- 10 potatisar - kokta, kalla (ca 800 g)
- 2 msk rapsolja
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar - nymald
- 1 rödlök
- 2 msk kapris - (+ 1 msk spad)
- 2 msk dill - hackad
- 2 msk rödvinsvinäger
- 8 korvar - (max 10 % fett)
Gör så här
-
Skär potatisen i bitar. Stek den gyllenbrun på medelstark värme i oljan ca 10 min. Salta och peppra.
-
Skala och strimla löken. Blanda lök, kapris, kaprisspad, dill och vinäger i en skål. Skeda dressingen över potatisen i pannan.
-
Grilla eller koka korven och servera tillsammans med potatissalladen. Tips: Det är också gott att servera salladen med lite kryddiga korvar.