1. Rör ihop dressingen.
2. Skär sparrisen i bitar. Koka sparris och pasta i 3–4 min.
3. Skala och hacka vitlöken. Låt kräftstjärtarna rinna av.
Fräs vitlök och kräftor i smör i en stekpanna.
4. Låt pastan och sparrisen rinna av och rör i vitlök och kräftor. Blanda allt med salladen riven i bitar. Ringla över dressingen.
Varm pasta och kräftsallad
En vårsallad med färska, fyllda pastakuddar som mättar.
För 4 person(er)
Ingredienser
200 g | grön sparris |
200 g | fylld pasta, färsk |
1 | vitlöksklyfta |
170 g | skalade kräftstjärtar i lag |
1 msk | smör |
1 | romansallad |
Citrondressing
1 dl | minifraiche |
0,25 | citron, rivet skal och pressad saft |
2 krm | salt |