00000

En vårsallad med färska, fyllda pastakuddar som mättar.

För 4 person(er)

Ingredienser

200 g grön sparris
200 g fylld pasta, färsk
1 vitlöksklyfta
170 g skalade kräftstjärtar i lag
1 msk smör
1 romansallad

Citrondressing

1 dl minifraiche
0,25 citron, rivet skal och pressad saft
2 krm salt

1. Rör ihop dressingen.
2. Skär sparrisen i bitar. Koka sparris och pasta i 3–4 min.
3. Skala och hacka vitlöken. Låt kräftstjärtarna rinna av.
Fräs vitlök och kräftor i smör i en stekpanna.
4. Låt pastan och sparrisen rinna av och rör i vitlök och kräftor. Blanda allt med salladen riven i bitar. Ringla över dressingen.

Fler recept med: Övrigt, Pasta, Sallader, Skaldjur