Varm kryddad äppelmust - perfekt i rusket

Kryddigt gott, väldoftande, värmande – och vackert i glaset.
Måns Palmqvist
Varm kryddad äppelmust -  så här gör du
Varm kryddad äppelmust - så här gör du Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 4 lagerblad
  • 2 msk honung
  • 1 vaniljstång
  • 4 stjärnanis
  • 1 l äppelmust

Gör så här

  1. Häll äppelmusten i en kastrull.

  2. Skåra vaniljstången på längden och lägg den i kastrullen. Tillsätt honung, stjärnanis och lagerblad.

  3. Värm musten, men låt den inte koka. Häll i glas och servera.

Testa också! Varm äppelmust med calvados

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!