Varm auberginesallad

En ljummen auberginesallad som passar perfekt till Smördegspirogerna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 dl olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 100 g spenat - färsk
  • 1 dl kapris
  • 1 citron - saften av

Gör så här

  1. Tärna auberginen i ca 1 cm stora bitar. Fräs dem runt om i olja i en stekpanna 3-4 min. Salta och peppra.

  2. Skölj och hacka spenaten grovt. Tillsätt kapris och smaka av med citronsaft i auberginen. Låt fräsa ytterligare ca 1 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!