Varm äggsallad med romröra

En härlig lunch eller lättare middag med lättstekt sallad. Blanda gärna flera salladssorter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 lök - färsk
  • 4 dl sallad - grovstrimlad
  • 1 tsk olja
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar

Romröra

  • 1 dl kesella
  • 0,5 dl stenbitsrom
  • 2 msk gräslök - hackad

Tillbehör

  • färskpotatis - kokt
  • körsbärstomater
  • hårt bröd

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen.

  2. Rör ihop kesella, rom och gräslök.

  3. Skiva löken. Fräs lök och sallad hastigt i olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Servera med halverade ägg och romröra.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!