Vaniljglass med björnbär och hallon i ingefärssirap

Recept på vaniljglass med björnbär och ingefärssirap. Sirapen får snabbt en god smak av ingefäran.
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 0,5 l vaniljglass
  • 1 bit ingefära - 3 cm, färsk
  • 1 dl vit sirap
  • 1 dl björnbär
  • 1 dl hallon
  • citronmeliss

Gör så här

  1. Skala och skiva ingefäran. Lägg den i sirapen och låt dra ca 10 min. Ta bort ingefäran och lägg bären i sirapen. Servera till glass. Garnera med citronmeliss.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!