Ungersk fetapasta - snabbt och enkelt middagstips

Av pasta och några burkar fixar man en riktigt läcker middag på en kvart. Här har vi valt mini fraiche med 5 % fett, men man kan förstås ta fetare alternativ om man vill.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 2 dl fraiche - mini
  • 0,75 dl ajvar relish
  • 200 g fetaost
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 msk örter - färska

Tillbehör

  • gurka

Gör så här

  1. Koka pastan.

  2. Koka upp mini fraiche och ajvar relish i en liten kastrull.

  3. Häll såsen över den kokta pastan. Smula över fetaost och strö över oliver och örter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!