Ugnsrostade tomater

Servera rostade tomater som tillbehör eller blanda dem med nykokt pasta, rucola eller spenat och färskriven parmesan. Peppra. Utsökt gott i all sin enkelhet!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g cocktailtomater
  • 4 msk olivolja
  • 2 tsk örtsalt
  • 1 msk strösocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Lägg tomaterna på ett ugnssäkert fat.

  3. Blanda tomaterna med oljan eller pensla kvisttomaterna. Strö över örtsalt och socker.

  4. Rosta i mitten av ugnen i ca 30 minuter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!