3.83.83.83.83.8

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos är korv med mos på lyxvis.

För 2 personer:

Ingredienser

2 parmesankorvar, Korvhantverk (à 125 g)
2 surdegstunnbröd
50 g mâchesallad
0,5 dl soltorkad tomatcrème, (Zeta)

400 g mandelpotatis
25 g smör
1 dl mjölk
1 tsk tryffelolja
0,75 tsk salt

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos – gör så här:

 

  1. Mos: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna och ånga av. Mosa den med smör med elvisp och späd med mjölken. Vispa till ett fluffigt mos. Smaksätt moset med tryffelolja och krydda med salt.
  2. Stek korven enligt anvisning på förpackningen.
  3. Klicka moset i mitten på tunnbröden. Lägg på korven och bred på tomatcrème. Toppa med sallad och vik ihop rullarna. Servera genast.