Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos

Tunnbrödsrulle med parmesankorv och tryffelmos är korv med mos på lyxvis.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 2 parmesankorvar - Korvhantverk (à 125 g)
  • 2 surdegstunnbröd
  • 50 g mâchesallad
  • 0,5 dl soltorkad tomatcrème - (Zeta)

Ingredienser

  • 400 g mandelpotatis
  • 25 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk tryffelolja
  • 0,75 tsk salt

Gör så här

  1. Mos: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt potatisen rinna och ånga av. Mosa den med smör med elvisp och späd med mjölken. Vispa till ett fluffigt mos. Smaksätt moset med tryffelolja och krydda med salt.

  2. Stek korven enligt anvisning på förpackningen.

  3. Klicka moset i mitten på tunnbröden. Lägg på korven och bred på tomatcrème. Toppa med sallad och vik ihop rullarna. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!