Tunnbrödsrullar med lax

De här tunnbrödsrullarna serveras som en aptitretare i karbadet på Karingo. De blir godast om de förbereds i god tid.
Allt om Mat
Foto: Agneta Thorsén

Ingredienser

  • 2 skivor tunnbröd - mjukt (18x25 cm)
  • 200 g lax - kallrökt. i tunna skivor
  • 0,25 dl citron - pressad
  • 75 g färskost - med pepparrot

Gör så här

  1. Låt laxen ligga och marinera i citronsaft ca 12 timmar.

  2. Bred osten på tunnbröden. Lägg på laxen och rulla ihop.

  3. Lägg rullarna i plastfolie och låt ligga ca 4 timmar i kylen innan de skärs i skivor och serveras.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!