Tunnbrödsgrissini

Eneklt recept på tunnbrödsgrissini. Tunnbrödet kan gärna ligga och torka i rumstemperatur när det är skuret.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 tunnbröd - skivor, rektangulärt
  • 1 - 2 msk olivolja
  • 1,5 dl västerbottensost - finriven (ca 50 g)
  • bakplåtspapper

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.  Skär tunnbröden på längden i 8 remsor vardera.

  2. Lägg dem tätt på bakplåtspapper och pensla tunt med olivolja. Strö över osten.

  3. Gratinera i nedre delen av ugnen 5-6 min tills osten smält och brödet fått lite färg.

  4. Låt kallna på galler. Servera i höga glas.

  5. Servera med Mousserande lingondrink!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!