Tunna krasseomeletter

Omeletter i alla former är härlig sommarmat. Detta är portionsomeletter fyllda med sallad och skinka. Rökt fisk är också gott till omeletterna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1 kryddkrasse - ask
  • 1 msk smör

Fyllning

  • sallad
  • 8 skinka - tunna skivor, rökt eller torkad

Tillbehör

  • potatissallad

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten och salt. Klipp ner 3/4 av kryddkrassen.

  2. Grädda 4 tunna omeletter i lite smör i en stekpanna med släpplättbeläggning. Lägg upp dem att svalna på ett smörpapper.

  3. Lägg på sallad och skinka och rulla ihop. Klipp över lite krasse. Ät gärna en god sallad till.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!