Tryffelpastejcrostini

Tryffelolja sätter extra piff på pastejen. Vi valde den milda tryffeloljan från Zeta. Väljer du en kraftigare tryffelolja, smaka då av med lite i taget.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g leverpastej - bakad
  • 3 msk vispgrädde - eller mellangrädde
  • 2 msk konjak
  • 1 msk tryffelolja - (Zeta)
  • 4 msk kapris
  • 1 baguette
  • 1 baguette

Garnering

  • 40 cocktailkapris

Gör så här

  1. Blanda samtliga ingredienser utom kapris i en matberedare eller skål. Bland samman till en slät kräm, smaka av och rör i kaprisen.

  2. Bred pastej på rostade skivor av baguette och garnera med cocktailkapris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!