Tryffelaioli

Tryffelaioli är en allsidig röra som även passar som dipp till grönsaker, chark och bröd.
Petra Lindstrand
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 äggulor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 3 dl rapsolja
  • 2 dl pecorino - finriven
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Vispa ihop äggulor och senap. Tillsätt oljan lite i taget under kraftig vispning. Vispa till en tjock majonnäs.

  2. Rör i ost, vinäger och tryffel­olja. Krydda med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!