Triss i melon

Triss i melon - vackra färger och läskande svalt. Underbart gott att äta till charkbrickan.
Petra Lindstrand
Sophie Berlin
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 500 g galiamelon
  • 500 g cantaloupe
  • 2 kg vattenmelon
  • 2 msk olivolja
  • 1 kruka mynta
  • 0,5 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skala och kärna ur melonerna och skär i kuber. Lägg kuberna på ett fat och ringla över oljan.

  2. Strö över myntablad, flingsalt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!