Trai Cay Muoi Ot – frukt med salt och chili

"I Vietnam älskar vi sötsaker, men vi äter sällan efterrätter annat än frukt. Salt och chili hjälper fram smakerna. Det kanske verkar konstigt, men jag har aldrig träffat en svensk som inte tyckt om det när de väl testat." - Minh Du Alneng
Minh du Alneng
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • pomelo
  • mango
  • vattenmelon
  • ananas

Gör så här

  1. Skär skalad och urkärnad frukt i skivor eller bitar.

  2. Strö över flingsalt och chiliflakes och garnera med granat­äppelkärnor och mynta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!