Tortillarullar med vitlöksost och basilika

Recept på Tortillarullar med vitlöksost och basilika. Krämig färskostblandning med vitlök och örter breds på tortillabröd. Grädda dem strax innan gästerna kommer.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kruka basilika
  • 125 g färskost med vitlökssmak
  • 1 dl parmesan - riven
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 3 tortillabröd

Garnering

  • ärtskott - eller basilikablad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Hacka basilikan. Blanda basilika, ost och parmesan. Krydda med peppar.

  2. Bre fyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Skär rullarna i 2-3 cm breda bitar. Ställ dem i en smord ugnssäker form. Grädda rullarna mitt i ugnen 6-8 min. Garnera med ärtskott eller basilikablad och servera dem till drinken.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!