Tortillapizza

Vissa dagar önskar en att maten skulle stå på bordet utan att någon behöver röra en fena. Det enklaste alternativet är kanske att ringa till närmaste pizzeria. Ett magrare och nästan lika enkelt alternativ är att göra dessa snabba tortillapizzor!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 majstortillabröd - - eller vete, (15-17 cm i diameter)
  • 300 g champinjoner
  • 300 g cocktailtomater
  • 8 msk pastasås med chilismak
  • 100 g färskost - gärna med oliver
  • 100 g jalapeños - avrunna , (skivade)
  • 50 g rucolasallad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på grill.

  2. Dela champinjonerna och tomaterna i halvor. Lägg tortillabröden på 2 plåtar med bakplåtspapper.

  3. Bred ut 1 matsked pastasås på varje bröd. Fördela champinjoner, tomater, jalapênos och olivfärskost över bröden.

  4. Grädda pizzorna mitt i ugnen ca 4-5 minuter. Servera genat med rucolasallad på toppen.

Fler recept på pizza hittar du här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!