Tortilla med fisk och tomatsalsa

Snabbt, festligt och gott! Fiskpinnar med hemlagad salsa i mjuka vetetortilla.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g fiskpinnar - t ex citronbitare
  • 1 pkt vetetortilla - små
  • 25 g rucolasallad - (eller strimlad isbergssallad)
  • 1,5 dl crème fraiche - lätt

Salsa

  • 1 lök - liten, röd
  • 3 tomater
  • 1 röd spansk peppar
  • 2 msk persilja - finhackad, (eller koriander)
  • 1 msk limesaft - eller citronsaft
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Skala och finstrimla löken. Skär tomaterna i tärningar. Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten. Blanda lök, tomat, pepparfrukt, persilja, limesaft och olivolja. Salta salsan vid serveringen, annars blir den för vattnig.

  2. Stek fiskpinnarna enligt anvisning på förpackningen. Servera dem i vetetortilla med rucola, creme fraiche och salsa.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!