Tonfisk- och bönröra

Snabbt och lätt får du ett gott och nyttigt pålägg att ha på brödet.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk - i vatten
  • 1 burk cannellinibönor
  • 3 sardellfiléer
  • 2 vitlöksklyftor - pressade
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Tillbehör

  • bröd
  • oliver

Gör så här

  1. Låt både tonfisk och bönor rinna av i ett durkslag. Kör sedan båda i en matberedare tillsammans med sardeller, vitlök, peppar och olja till en slät röra.

  2. Lägg upp i en skål och bred på bröd och servera gärna med svarta oliver.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!