Tomatdressing

Tomatdressingen är god att ringla över sallader, gärna med italienska inslag.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 tomater - soltorkade
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 tsk honung
  • 3 msk vatten
  • 4 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 2 tsk rosmarin - hackad, f'ärsk

Gör så här

  1. Skär tomaterna i mindre bitar. Mixa tomater, tomatpuré, rödvinsvinäger, honung, vatten och olja. Kör till en slät dressing.

  2. Smaka av med salt och peppar och sila eventuellt dressingen. Blanda ner rosmarin.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!