Tomat- och sherrysill

Sill ska serveras kall. Förvara den i kylskåpet tills det är dags att servera.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 pkt 5-minuterssill - (à 420 g)
  • 1 dl tacosås - mild eller chilisås
  • 1 dl ketchup
  • 0,5 dl dill - finhackad
  • 0,5 dl gräslök - finhackad
  • 0,5 dl rödlök - finhackad
  • 1 krm svartpeppar - grovmald
  • 0,5 dl sherry - halvtorr

Garnering

  • gräslök - hackad
  • lök - hackad
  • dill - hackad

Gör så här

  1. Skölj filéerna och skär dem i bitar.

  2. Blanda samman resten av ingredienserna och vänd ner sillen. Låt den stå och mogna i kylen ca 2 timmar. Garnera sillen och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!