Tomat- och myntasallad

Dekorera gärna salladen med hela myntablad.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 6 bifftomater
  • 2 rödlökar
  • 2 dl mynta - hackad
  • 0,75 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk havssalt - grovt
  • 2 krm svartpeppar - grovmalt

Gör så här

  1. Skiva tomaterna.

  2. Finhacka löken.

  3. Lägg upp tomaterna på ett fat. Strö lök och mynta ovanpå. Blanda olja, vinäger, salt och peppar och häll det över tomaterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!