Thaiwok med renskav
1. Blanda köttet med soja och chilipulver i en skål. Rör ihop såsen. Woka kött och grönsaker i en wok eller stor stekpanna. Salta.
2. Servera woken med äggnudlar och sås.
Färdiga wokgrönsaker och renskav blir till en god middag som lagas till på nolltid i stugköket.
2 pkt | renskav |
1 msk | japansk soja |
1 tsk | chilipulver |
1 msk | rapsolja |
500 g | djupfrysta wokgrönsaker |
2 | paprikor, strimlade |
0,5 tsk | salt |
0,5 dl | sweet chilisås |
1 msk | japansk soja |
4 | ägggnudlar, eller ris |
1. Blanda köttet med soja och chilipulver i en skål. Rör ihop såsen. Woka kött och grönsaker i en wok eller stor stekpanna. Salta.
2. Servera woken med äggnudlar och sås.