Thailändsk Pimms

Limesaft ger drinken en syrlig skjuts.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 ananas
  • 1 gurka - 10 cm
  • 1 dl myntablad
  • 5 dl Pimm's
  • 1 l ginger ale
  • 2 msk lime - pressad
  • is

Gör så här

  1. Skala och skär ananasen i bitar. Skär gurkan i skivor. Hacka myntabladen grovt. Lägg allt i en tillbringare och tillsätt limesaft.

  2. Häll i Pimms och ginger ale och låt stå i kylen ca 30 min före servering. Servera i glas med rikligt med is.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!