Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

Denna rätt görs vanligtvis på kyckling i Thailand, men passar lika bra med lax. Servera med äggnudlar eller jasminris och dekorera med en skiva lime och lite färsk koriander.
Allt om Mat

Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

  • 200 g lax - i bitar
  • olja - (till stekning)
  • 1 påse panengcurry - Santa Maria Paneng Red Curry Cooking Sauce
  • 0,5 kruka koriander - färsk, hackad
  • 0,5 lime - klyftad
  • 1 påse äggnudlar - Santa Maria Premium egg noodles

Gör så här

  1. Stek laxbitarna försiktigt på båda sidor i stekpannan.

  2. Tillsätt cookingsåsen och låt maten småkoka i 2 minuter.

  3. Strö över koriander och servera genast tillsammans med nudlarna som du kokat enligt anvisningen på förpackningen.

  4. Thailändsk lax med smak av röd curry och kokosmjölk

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!