I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

En thailändsk variant av klassisk husmanskost. Tillför lite spänning i din vardagsmatsrutin!

 

För 4

Ingredienser

Thailändsk kålpudding med satay sås

400 g vitkål, strimlad
1 gul lök, hackad
1 msk matolja
1 msk sirap
1 krm salt
300 g blandfärs
1 krm peppar
1 ägg
1 påse Santa Maria Satay Cooking Sauce
1/2 dl saltade jordnötter

45 min

Thailändsk kålpudding med satay sås

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Fräs vitkål och lök i matolja i en stekpanna.

3. Ringla över sirap och salta. Fräs lite till och låt kallna.

4. Blanda kålblandningen med färs, kryddor, ägg och Santa Maria Satay cooking sauce.

5. Lägg i en ugnsfast form och platta till.

6. Toppa med jordnötter och grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter.

7. Servera kålpuddingen med äggnudlar och sweet chili sauce.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt