Thailändsk kålpudding med satay sås

En thailändsk variant av klassisk husmanskost. Tillför lite spänning i din vardagsmatsrutin!
Allt om Mat

Thailändsk kålpudding med satay sås

  • 400 g vitkål - strimlad
  • 1 gul lök - hackad
  • 1 msk matolja
  • 1 msk sirap
  • 300 g blandfärs
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg
  • 1 påse Santa Maria Satay Cooking Sauce
  • 0,5 dl saltade jordnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Fräs vitkål och lök i matolja i en stekpanna.

  3. Ringla över sirap och salta. Fräs lite till och låt kallna.

  4. Blanda kålblandningen med färs, kryddor, ägg och Santa Maria Satay cooking sauce.

  5. Lägg i en ugnsfast form och platta till.

  6. Toppa med jordnötter och grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. 7. Servera kålpuddingen med äggnudlar och sweet chili sauce.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!