Thailändsk fläskfiléwok med ostronsås och svartpeppar

En kryddig wok med tydlig svartpepparkaraktär och limesmak . Köttet kan ersättas med till exempel tofu eller kyckling. Servera tillsammans med jasminris.
Allt om Mat

Thailändsk fläskfiléwok med ostronsås och svartpeppar

  • 500 g fläskfilé
  • 3 msk Santa Maria Oyster sauce
  • 0,5 tsk svartpeppar - grovmalen
  • 400 g wokgrönsaker
  • 0,5 msk Santa Maria Kaffir Lime Leaves
  • 2 msk matolja - till stekning
  • 0,5 dl Santa Maria sweet chili sauce

Gör så här

  1. Bryn köttet på hög värme i oljan tills det fått färg.

  2. Tillsätt grönsakerna och woka i ca 2-3 minuter.

  3. Tillsätt Oystersås, Sweet Chili Sauce, svartpeppar och Kaffir Lime Leaves Flakes när köttet är klart.

  4. Värm upp under omrörning i några sekunder.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!