I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

En kryddig wok med tydlig svartpepparkaraktär och limesmak . Köttet kan ersättas med till exempel tofu eller kyckling. Servera tillsammans med jasminris.

För 4

Ingredienser

Thailändsk fläskfiléwok med ostronsås och svartpeppar

500 g fläskfilé
2 msk matolja till stekning
3 msk Santa Maria Oyster sauce
1/2 tsk svartpeppar grovmalen
400 g wokgrönsaker
1/2 dl Santa Maria sweet chili sauce
1/2 msk Santa Maria Kaffir Lime Leaves

15 min

Thailändsk fläskfiléwok med ostronsås och svartpeppar

1. Bryn köttet på hög värme i oljan tills det fått färg.

2. Tillsätt grönsakerna och woka i ca 2-3 minuter.

3. Tillsätt Oystersås, Sweet Chili Sauce, svartpeppar och Kaffir Lime Leaves Flakes när köttet är klart.

4. Värm upp under omrörning i några sekunder.

Fler recept med: Fläskkött, Santa Maria, Thailändskt