I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Recept på en nudelwok gjord på biff och grönsaker. Smaksättningen är traditionellt thailändsk och innehåller bland annat soja, ingefära och citrongräs.

För 4 personer

Ingredienser

Thailändsk biffwok med grönsaker och rostade cashewnötter

1/2 påse äggnudlar, Santa Maria Premium egg noodles
2 rödlök, strimlad
100 g vitkål, strimlad
100 g gröna bönor, färska
1 morot, strimlad
4 msk matolja
500 g lövbiff, strimlad
2 påsar woksås, Santa Maria Ginger and Lemongrass Wok Sauce
2 dl cashewnötter, rostade
1 1/3 tsk röd currypasta, Santa Maria Red Curry Paste

Thailändsk biffwok med grönsaker och rostade cashewnötter

1. Tillaga äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem sedan i kallt vatten och ställ åt sidan.

2. Strimla grönsakerna fint.

3. Bryn köttet på hög värme i olja tills det fått färg och tillsätt därefter grönsakerna.

4. Woka i ca 2-3 minuter tills köttet är genomstekt och grönsakerna varma.

5. Rör ner woksåsen och lägg i cashewnötterna.

6. Fräs nudlarna i olja med Red Curry Paste i en het panna, rör om och servera nudlarna på ett fat tillsammans med woken.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt