Thaifisk

Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g sejfilé
  • 2 krm salt
  • 1 salladslök - finstrimlad
  • 150 g champinjoner - skivade
  • 2 dl pineapple currysås - (Mrs Cheng’s)
  • 10 körsbärstomater

Tillbehör

  • 300 g jasminris - kokt
  • 0,5 lime

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Lägg sejfilén i en ugnssäker form. Salta fisken. Strö över finstrimlad salladslök och skivade champinjoner. Skeda pineapple curry-sås över fisk och champinjoner.

  3. Lägg på tomaterna och tillaga mitt i ugnen 15-20 minuter beroende på hur tjock sejfilén är.

  4. Servera med jasminris och en limeklyfta. Ca 415 kcal per portion, varav 9 g fett.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!