Thai tonfiskwrap med sallad

Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g tonfisk - Thai, med chili och koriander
  • 1 dl kesella
  • 2 potatisar - kokta
  • 2 tortilla

Sallad

  • 0,5 avokado
  • 0,5 rödlök
  • 3 dl sallad - strimlad
  • 1 tsk citron - pressad
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Blanda tonfisk och kesella. Skala potatisen och mosa den med en gaffel direkt på tortillabrödet.

  2. Bred ut tonfiskröran ovanpå potatisen och rulla ihop.

  3. Kärna ur, skala och dela avokadoköttet i skivor. Skiva rödlöken. Blanda ihop avokado, lök och sallad. Smaksätt med citron, salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!