Thai Chicken Curry på nolltid

Med vår Thai Curry grytbas gör du en färdig Chicken Curry på nolltid. Vi har redan fixat den thailändska basen åt dig med kokosmjölk, lök, paprika, vitkål, blomkål, ingefära, kikärter, gröna ärter, citrongräs, vitlök, koriander och chili. Saltet har vi utelämnat, men vi litar på att du fixar resten själv!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g GoGren Thai Curry
  • 400 g kycklinglårfilé - eller kycklingbröstfilé
  • salt

Gör så här

  1. Strimla och stek kycklingen.

  2. Tillsätt Thai Curry, låt sjuda.

  3. Smaka av med salt och servera med kokosris, thaigurksallad, thailändska vårrullar och wokade grönsaker.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!