4.84.84.84.84.8

Tempurafriterad Bounty med frukt och bär är skojigt, gott och enkelt! Bountybitarna hittar du i lösgodishyllan.

För 4 personer:

Ingredienser

12 Bounty chokladbitar, små
0,5 förpackning tempura frityrmix, (à 140 g)
6 dl rapsolja

Tillbehör:

frukt och bär, valfria, t ex gul kiwi, passionsfrukt, litchi, physalis, hallon

15 minuter

Tempurafriterad Bounty med frukt och bär – gör så här:

  1. Förbered frukten och lägg den på ett fat eller en skärbräda.
  2. Vispa ihop tempuramixen enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en gryta till 160°.
  3. Doppa chokladbitarna i frityrsmeten och fritera dem hastigt, några i taget, ca 15 sekunder, tills de fått fin färg. Ta upp med hålslev och lägg på hushållspapper.
  4. Servera den friterade Bountyn direkt med frukt och bär.
Fler recept med: Fredagsmat