Techoklad

Te och choklad på samma gång. Lite te i en tekula doppas i varm choklad och får dra någon minut.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 msk strösocker
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1 msk kakao
  • 5 dl mjölk
  • 3 tsk te - t ex Earl Grey eller Söderblandning

Gör så här

  1. Värm mjölk och grädde, det ska inte koka. Tillsätt kakao och socker under omrörning.

  2. Lägg te i tekulor. Servera chokladen i glas eller koppar. Låt var och en doppa och sin tekula i chokladen och låt dra någon minut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!