Tårtgarnerad brie

Osten är garnerad med frukt, som man kan fylla på mer av när det behövs.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 kg brietårta - eller cambozola
  • 2 ostar
  • 200 g färskost - med vitlök och örter
  • 3 msk solrosfrön - rostade, saltade
  • 1 tsk honung
  • 1 cantaloupe - eller 4 mogna päron
  • 1 kg vindruvor
  • 2 fikon - färska

Gör så här

  1. Bred färskosten över osten och strö över rostade solrosfrön.

  2. Garnera osten med melonklyftor, vindruvsklasar och ev halverade fikon.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!