Tapenaderundlar

Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 smördeg - plattor, tinad
  • 1 dl tapenade classica - (zeta) färdig
  • 0,3 dl parmesan - riven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Kavla de tinade smördegsplattorna på lätt mjölat bakbord tills de är ca 20x25 cm. Ta ut små rundlar med ett mått eller glas, ca 4 cm i diameter.

  2. Lägg rundlarna på plåt med bakplåtspapper, nagga dem med en gaffel och fördela tapenade på dem. Avsluta med lite riven parmesan. Gratinera mitt i ugnen 10-15 min beroende på hur mörka du vill ha dem. Servera dem genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!