Tapas-champinjoner

Detta är en klassisk tapasrätt som kan förberedas i god tid.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g champinjoner - färska
  • 2 msk smör
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk persilja - finhackad

Gör så här

  1. Ansa och skiva stora svampar.

  2. Stek svampen hastigt i smör. Salta och peppra och häll upp den i en skål.

  3. Blanda olja och vinäger. Häll det över svampen medan den är varm. Ställ att kallna.

  4. Blanda ner persilja och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!