00000

Tandooripasta, som man köper i glasburk, sprider indiska dofter i köket.

För 2 person(er)

Ingredienser

200 g kassler, benfri
1 tsk tandooripasta
1 msk yoghurt, mild
1 paprika
1 purjolök
1 squash, (300 g)
0,5 msk olja
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar

Tillbehör

1 dl yoghurt, mild
300 g ris, kokt

1. Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor och lägg den på ett ugnssäkert fat.
2. Blanda tandooripasta och 1 msk yoghurt. Pensla det över kasslern.
3. Kärna ur paprikorna. Skär paprika, purjolök och squash i bitar.
4. Stek kasslern i övre delen av ugnen ca 5 minuter.
5. Stek grönsakerna i olja i en stekpanna med beläggning. Servera till kasslern med yoghurt och ris.