Tandoorikassler med grönsaker
Tandooripasta, som man köper i glasburk, sprider indiska dofter i köket.
Ingredienser
- 200 g kassler - benfri
- 1 tsk tandooripasta
- 1 msk yoghurt - mild
- 1 paprika
- 1 purjolök
- 1 squash - (300 g)
- 0,5 msk olja
- 0,5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
Tillbehör
- 1 dl yoghurt - mild
- 300 g ris - kokt
Gör så här
-
Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor och lägg den på ett ugnssäkert fat.
-
Blanda tandooripasta och 1 msk yoghurt. Pensla det över kasslern.
-
Kärna ur paprikorna. Skär paprika, purjolök och squash i bitar.
-
Stek kasslern i övre delen av ugnen ca 5 minuter.
-
Stek grönsakerna i olja i en stekpanna med beläggning. Servera till kasslern med yoghurt och ris.