Gör din egen tacogrydda
Vill du göra egen tacokrydda är det inte alls svårt. Här finns recept på egen tacokryddmix.
Sätt ugnen på 225°.
Lägg nachosen i en form. Bryn köttfärsen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda. Fördela köttfärsen över nachosen.
Ansa purjolöken och skölj den. Strimla purjolöken och halvera oliverna och strö dem över köttfärsen.
Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämnt över purjolök och oliver. Rör crème fraiche så att den tunnar sig, tillsätt eventuellt 1 msk vatten. Bred crème fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.
Grädda mitt i ugnen i 25-30 min.
Tips! För den som är glutenintolerant finns glutenfria lasagneplattor, och för den som har bråttom finns färska plattor som passar till en "öppen lasagne" direkt på tallriken.
Vill du göra egen tacokrydda är det inte alls svårt. Här finns recept på egen tacokryddmix.