Tacolasagne

Tacolasagne passar utmärkt en fredags- eller lördagskväll. Här är en enkel och snabb tacolasagne som älskas av hela familjen. Servera med krispig sallad och gräddfil.

Tacolasagne

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg nachosen i en form. Bryn köttfärsen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda. Fördela köttfärsen över nachosen.
  3. Ansa purjolöken och skölj den. Strimla purjolöken och halvera oliverna och strö dem över köttfärsen.
  4. Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämnt över purjolök och oliver. Rör crème fraiche så att den tunnar sig, tillsätt eventuellt 1 msk vatten. Bred crème fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.
  5. Grädda mitt i ugnen i 25-30 min.

Egen tacogrydda

Vill du göra egen tacokrydda är det inte alls svårt. Här finns recept på egen tacokryddmix.

Recept från