Syrlig äppel- och rödbetssallad med renstek

Äppel- och rödbetssalladen blir fylligare om den får vila över natten.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g renstek - rökt

Äppel- och rödbetssallad

  • 2 krm salt
  • 1 äpple - stort
  • 150 g rödbetor - inlagda
  • 1,5 dl matyoghurt

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och finstrimla äpplet. Strimla rödbetorna. Blanda äpple, rödbetor, yoghurt och salt i en skål. Täck med plastfolie och ställ i kylen till nästa dag.

  2. Skiva rensteken tunt. Servera med äppel- och rödbetssalladen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!