I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Bjud på smakrik fläskkarré med smak av  Santa Marias sås Sweet & Sour Ginger. Servera med risnudlar och toppa med färsk koriander.

För 4

Ingredienser

Sweet & Sour Ginger fläskkarré

1 förpackning Santa Maria Thai Rice Noodles
1 grön zucchini i bitar
½ färsk ananas i tärningar
3 msk matolja
400 g fläskkarré skuren i strimlor
1 gul lök skivad
150 g sockerärtor
1 röd paprika i tärningar
2 påsar
1 kruka färsk koriander

15 min

Sweet & Sour Ginger fläskkarré

1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.

2. Dela zucchinin i fyra delar på längden, och skär bort mittdelen med kärnorna. Skär zucchinin i centimeterstora bitar.

3. Skär ananasen i bitar.

4. Hetta upp en panna och tillsätt oljan. Lägg i karréstrimlorna och stekbhastigt ca 1 min under omrörning.

5. Tillsätt sedan grönsaker och frukt. Stek ytterligare 2–3 minuter på hög värme.

6. Häll i woksås, sänk värmen ochblåt sjuda ca 2 minuter.

7. Lägg i nudlarna och vänd runt i ca 1 min. Toppa med färsk koriander.

Fler recept med: Santa Maria, Thailändskt