Supersnabba blomkålssoppan

Supersnabba middagstipset, soppan är god både varm och kall. Den passar även som förrätt med lite skalade räkor och riven parmesanost.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud - (600 g)
  • 7 dl vatten
  • 2 tärningar hönsbuljong
  • 2,5 dl kelda ostsås
  • salt
  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Bryt blomkålen i buketter. Koka upp vatten med buljongtärningarna. Lägg ner blomkål och koka den mjuk ca 5 min.

  2. Mixa soppan slät. Tillsätt ostsås och smaka eventuellt av med salt och peppar. Ska soppan serveras varm, ge den ett uppkok.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!