Sugarsnaps- och potatissallad

Färska örter ger god smak till den enkla vackra potatissalladen.
Lena Söderström

Ingredienser

  • 1 kg potatis - kokt, kall
  • 150 g sugar snaps

Dressing

  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 citron
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1 dl örter - t ex mynta och basilika, finhackade
  • 0,5 dl olivolja

Gör så här

  1. Skala och skär potatisen i skivor.

  2. Förväll sugarsnapsen och låt dem rinna av i ett durkslag.

  3. Blanda ingredienserna till dressingen i en skål. Vänd ner sugarsnaps och potatis.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!