00000

Koka potatisen i en teflonkastrull så att det inte bränner vid. Servera genast till nygrillade isterband.

För 2 person(er)

Ingredienser

400 g potatis, mjölig
2 dl mellanmjölk
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
0,5 msk maizenaredning, ljus
2 isterband, (13% fett)
3 rödbetor, små, 60 g
50 g saltgurka
80 g sallad, blandad
1 msk senap

1. Skala och skär potatisen cm-stora bitar. Koka upp mjölk i en teflonkastrull och lägg i potatisen. Salta och peppra.
2. Låt potatisen koka under lock tills den är mjuk ca 10 minuter. Strö på maizenaredning och låt koka upp.
3. Grilla isterbanden. Dela rödbetor och gurka. Riv salladen.

Servera stuvad potatis med isterband, rödbetor och gurka. Senap är gott till.