I annonssamarbete med BONG TOUCH OF TASTE

00000

Den starka såsen Chimichurri från Argentina och Uruguay är ursprunget till detta galet goda kryddsmör! På endast 10 minuter har du det perfekta tillbehöret till det grillade köttet i sommar!

För 4 portioner

Ingredienser

Chimichurrismör

1 rödlök
2 msk rödvinsvinäger
1 röd chili
1 msk koriander, färsk
1 tsk spiskummin
1 msk kycklingfond, Bong Touch of Taste
2 msk olivolja
1 msk persilja, färsk finhackad
200 g smör, rumstempererat
salt och peppar

GÖR SÅ HÄR

1. Finhacka rödlöken och koka upp den med rödvinsvinägern tills vinägern kokat bort. Låt svalna.

2. Finhacka spansk peppar och korianderbladen, blanda med spiskummin, kycklingfond och olivolja.

3. Vispa kryddblandningen med elvisp tillsammans med rumstempererat smör.

4. Smaka av med salt och peppar.