Stiltonkräm med selleri och valnötter

Valnötter som rostas smakar mycket mer. Lite ostbitar i dippen gör inget, det blir bara godare.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 70 g stiltonost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 tsk citronsaft - pressad
  • 1 tsk honung
  • 1 knippa blekselleri
  • 50 g valnötter - skalade

Gör så här

  1. Grovriv osten på rivjärn. Blanda ost, crème fraiche, citron och honung i en bunke.

  2. Skär sellerin i stavar. Lägg stavarna i isvatten. Rosta valnötterna i torr stekpanna.

  3. Servera allt i små skålar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!