Stekta kycklingvingar

Kycklingvingarna kan stekas i god tid och värmas eller ätas kalla.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 18 kycklingvingar
  • 1 msk olja
  • 1 msk soja
  • 1 msk sweet chilisås
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda samman olja, soja, chilisås, chilipulver och salt i en platspåse. Lägg ner kycklingvingarna och blanda runt.

  2. Lägg kycklingvingarna på en plåt med bakplåtspapper.

  3. Stek dem i ugnen ca 30 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!