Stekt röding med parmesangratinerad cannelloni – gör så här:
- Sätt ugnen på 200°. Skär bort roten från fänkålen och skiva den tunt. Fräs den mjuk i olivolja ca 2 min. Blanda ner spenaten och smaka av med salt. Låt fräset svalna.
- Skär lasagneplattorna i ca 10 x 10 cm stora bitar. Fördela fänkålsfräset i mitten på varje platta och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnssäker form.
- Riv parmesanosten och blanda med crème fraiche och mjölk. Häll crème fraicheblandningen över rullarna. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min.
- Salta och peppra rödingen under tiden. Stek den med skinn- sidan nedåt i olivolja ca 2 min. Vänd fisken och stek ytterligare 1/2–1 minut.
- Servera rödingen med cannelloni, citronklyftor och salladsskott. Strö gärna över lite extra parmesanost.