Spenatsoppa med ägghalva 4.64.64.64.64.6(5) Skriv ut För 4 person(er) Ingredienser 600 g bladspenat, fryst 1 l hönsbuljong 1 msk olivolja 1 tsk citronsaft 1 tsk torkad ingefära 2 dl grädde muskot vitpeppar 4 kokta ägg Spenatsoppa med ägghalva – gör så här: Tina spenaten. Koka den i 10 minuter tillsammans med buljong, olja, citronsaft och ingefära. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp igen. Krydda med muskot och vitpeppar. Servera med ägghalvor. Fler recept med: Ägg och mejeri, Grönsaker, Smalt, Soppa, Svenskt Veganskt Sallad med inlagd rödkål och russin 15 minuter + 1 dygn i kyl Vegetariskt Grönkålssoppa med sherry och mandeltopping 20 minuter Soppa Laxsoppa med curry 20 minuter Jul Rökt fisk med äggröra och picklade betor 20 minuter + tid att kallna