Spenatsoppa med ägghalva

Allt om Mat

Ingredienser

  • 600 g bladspenat - fryst
  • 1 l hönsbuljong
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk ingefära - torkad
  • 2 dl grädde
  • muskot
  • vitpeppar
  • 4 ägg - kokta

Gör så här

  1. Tina spenaten. Koka den i 10 minuter tillsammans med buljong, olja, citronsaft och ingefära.

  2. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp igen.

  3. Krydda med muskot och vitpeppar. Servera med ägghalvor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!